
نحوه پختن ابگوشت و اشپزی خیلی خوشمزه و بامزه خرداد 96
مواد لازم:
گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان
750 گرم
نخود و لوبیای چیتی یا سفید
150 گرم به اندازه یک لیوان سرخالی
پیاز متوسط
2 تا 3 عدد
سیب زمینی کوچک
5 تا 6 عدد
زردچوبه یا رب گوجه فرنگی کمی
نمک و فلفل به اندازه کافی
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم،پیاز را خرد می کنیم،نخود و لوبیا را می شوییم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد.
وقتی که گوشت،نخود و لوبیا کاملا پخته شدند،سیب زمینی ها را پوست می کنیم و به آنها اضافه می کنیم.
کمی زردچوبه و یا یک قاشق رب گوجه فرنگی،و به اندازه کافی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم سیب زمینی ها بپزد. پس از پختن تمام مواد،باید در حدود 3 تا 4 لیوان آب در ظرف مانده باشد.