
نان سیر با روغن محلی یکی از نان های محلی بندر ترکمن است
مواد لازم برای 4 نفر :
آرد گندم 1 پیمانه
آب 1 لیوان
روغن محلی آب شده 1 پیمانه
سیر 1 بوته
نمک 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه نان سیر ترکمنی:
آرد را در ظرفی بریزد و با روغن و آب مخلوط کنید؛ تا جایی که آرد به دست نچسبد.
حالا سیر خرد شده را روی آن بریزد و با دست، خوب ورز دهید.
نمک را اضافه کنید و دوباره خمیرتان را ورز دهید.
خمیر را بگذارید سه ساعت در فضای آشپزخانه بماند.
بعد از سه ساعت، به اندازه یک پرتقال از خمیرتان بردارید و آن را با وردنه صاف کنید.
کف یک تابه صاف و نچسب کمی آرد و روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. حالا خمیرتان را روی آن بکشید و وقتی یک طرف آن طلایی شد، طرف دیگر را روی حرارت بگذارید.
نکاتی برای تهیه نان سیر :
ترکمنها این نان را در تنور خانگی درست میکنند. اگر تنور ندارید، میتوانید آن را در تابه های صاف هم درست کنید.